Julie er vores sidste sikre skanse og hun har i denne sæson haft en rigtig god sæson og ligger i toppen af statistikken på bedste redningsprocent blandt målmændene i 1. division.

Julie er en lidt anderledes målmandstype, end hvad der er “normalen”. Julie er med hendes 160 cm. rækkens mindste målmænd, men hvad hun ikke har i højde, det har hun til gengæld i kløgt og snilde.

Mange af vores modstanderhold er blevet meget klogere i løbet af sæsonen, når de går på banen og undervurderer pa Munkø’s højde. Gør man det, så står Julie oftest med overtaget, da hun altid er super velforberedt og lever på hendes hurtighed og store springstyrke.

Julie er meget social og er en af dem, der bidrager meget til det sociale fællesskab og på at alle i truppen, befinder sig godt.

I TMS Ringsted er vi rigtig glade for, at Julie tager en sæson mere, da hun er så vigtig for holdet både på og udenfor banen. Til kamp og træning, er hun altid klar og velforberedt og hendes store trænings-engagement, smitter af på alle vores spillere i truppen.

Julie udtaler om forlængelsen:

“Jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge med TMS Ringsted. Jeg trives rigtig godt på holdet, og jeg er rigtig glad for trænerteamet. Jeg er i gang med en rigtig god udvikling, som jeg kun ser fortsætte i TMS Ringsted.”

Julie har tidligere spillet i Ydun.