fbpx

Vi forlænger med begge vores højre fløje

Rikke Vorgaard:

Vi er glade for, at Rikke Vorgaard igen er at finde i den grønne trøje til sæson 2023/2024. Rikke kom til for et år siden fra Liga Klubben Ajax, hvor hun ønskede mere spilletid og videre udvikling af sit angreb og forsvarsspil. Vi ser et stort potentiale i Rikke og vi glæder os til at lægge mere lag på Rikkes angrebs- og forsvarsspil. Det at der er mere tryghed i at være i TMS Ringsted gør, at vi har store forventninger til hende i den nye sæson. Det samarbejde hun har med sin kollega, Nicoline Vendelborg på højrefløj gør at de supplerer hinanden godt både til træning og i kamp.

Rikke udtaler:

”Jeg har valgt endnu en sæson i TMS da jeg er utrolig glad for miljøet både på- og udenfor banen her i klubben og på holdet. Jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i disse rammer, og ser frem til endnu en spændende sæson med pigerne og holdet bag.”

Nicoline Vendelborg:

Vi er stolte over, at én af vores egne TMS piger forlænger for sæsonen 2023/24. Nicoline, der blot er 18 år, fik sit store gennembrud sidste sæson (2021/22) på 1 divisionsdameholdet. Og med en anerkendelse for det, fik hun en plads på det Danske U18 landshold. Vi har set, at der er stort potentiale i videreudviklingen af hendes angrebs- og forsvarsspil. Og med et godt samarbejde med hendes højrefløjs kollega, Rikke Vorgaard, kan vi se, at de supplerer hinanden godt til træning og i kamp. Derfor har vi også store forventninger til, at vi ser Nicoline forsætte den positive udvikling, hun er i gang med.

Vendelborg udtaler:

”Jeg er utrolig glad for at have forlænget med TMS til sæsonen 23/24. Jeg trives i det gode træningsmiljø og sammenholdet på holdet. Samtidig ser jeg store muligheder for at udvikle mig yderligere ved at blive i TMS. Jeg føler også, at holdets ambitioner matcher mine egne. Herudover er tilliden fra trænerne også en vigtig del af min udvikling, da det er den jeg blomstrer af.”