fbpx

Der var kvalitet at finde over hele banen og i alle aspekter af spillet, da TMS Ringsted spillede mod DHG Håndbold lørdag eftermiddag, og gik fra kampen med en 13-målssejr. (19-9)

Det blev en målrig start på kampen mod puljens nummer 10. Men på trods af 4 mål af TMS inden for de første 5 minutter, måtte de kæmpe lidt for at komme igennem DHGs forsvar. Men derfra gik det hurtigt for hjemmeholdet, der med godt angrebsspil fandt åbningerne og kunne begynde at udbygge en afstand til udeholdet.

Hjemmeholdets gode spil fik DHG til at gå i et højt 5 – 1 forsvar, som dog ikke havde nogen effekt.

En velskydende Anne Cathrine Lundbye kunne kort efter spille sig fri og score uden problemer.

DHG viste dog høj kvalitet i offensiven, hvor deres stregindspil gav TMS problemer, men det fik TMS rettet ind overfor.

TMS kunne omsætte nærmest hvert eneste angreb til en scoring, og efter godt 17 minutters spilletid kunne de dermed sætte bolden i mål til 12-8, hvorefter en fejludskiftning af udeholdet resulterede i en udvisning.

Overtallet udnyttede hjemmeholdet godt, og med 2 scoringer i træk af Nathascha Wollesen vandt TMS overtalsperioden med 2-0. Afstanden til udeholdet var så på 6 mål.

Det fik DHG til at trykke på timeout-knappen. Men det kunne ikke ændre på situationen, og DHG havde fortsat store problemer med at finde frem til mulighederne i offensiven.

TMSs offensiv var samtidig utrolig velfungerende, og uden større udfordringer kunne Frida Svingholm øge føringen til 18-9 efter 26 minutter.

Med lidt mere end 1 minut tilbage af første halvleg tog hjemmeholdet sin første timeout. Og med 3 sekunder igen kunne Nicoline Holden blæse bolden op i højre hjørne til en 10-målsføring.

TMS kom stærkt ud fra pausen, og med et hurtigt angreb blev det til endnu en scoring sat ind af Emilie West, mens Sofie Flintholm Andersen samtidig tog fra med et par gode redninger.

DHG førte en mere aggressiv defensiv, der gjorde, at TMS måtte kæmpe i deres offensiv. Og udeholdets høje defensiv fremprovokerede flere tekniske fejl hos TMS.

TMS fik dog igen hurtigt rettet til, og med et par hurtige mål lå føringen på 24-12.

38 minutter inde i opgøret gjorde DHG så brug af deres anden timeout.

Det gav et boost til deres offensiv, hvor de flere gange spillede sig igennem TMS forsvaret, og fik reduceret til 27-17.

I den efterfølgende periode skiftede målene mellem holdene, men en præcis aflevering fra Natascha Wollesen til Emilie West bragte TMS tilbage til en 12-målsføring. Dermed tog DHG igen timeout.

Men der var ikke meget at stille op mod den kvalitet, som TMS havde i både deres offensiv og defensiv.

Nadia Shahade meldte sig også ind i kampen med flere gode redninger, og med et par hurtige fløje på begge sider blev stillingen gjort til 32-17 med 49 minutter spillet.

DHG formåede at reducere en smule, men spændingen i kampen udeblev, og det endte 37-24 til TMS Ringsted.

Efter sejren rykker TMS op på 3. pladsen i puljen, efter Holstebro Håndbold havde skubbet dem en plads ned.