Efter Per Wulff’s overraskende farvel, har vi i TMS Ringsted Dame Elite arbejdet hurtigt, med henblik på at finde en ny stærk trænerkapacitet til vores dygtige piger i 1. division.

Det er typisk ikke nemt, at skulle indgå ny aftale med en træner på højt niveau så tæt på et sæsonskifte, men det er lykkes. Der er fundet en rigtig god løsning.

Tomas Laursen tiltræder i rollen som cheftræner med øjeblikkelig virkning.

Tomas havde ellers besluttet sig for et år uden håndbold, men efter kun et par dages betænkningstid, hvor han skulle have en række nye tiltænkte projekter omfordelt, sagde han ja.

Det er vi super glade for i TMS Ringsted Dame Elite – at få en så dygtig træner som Tomas tilbage i folden, synes vi er et scoop.

Claus Vinding fortsætter i rollen som assistenttræner, hvilket vi ser som en styrke i forhold til det videre arbejde med udviklingen af den unge talentfulde spillertrup. Målmandstræner Lars Gravesen fortsætter ligeledes og vil indgå i teamet.

Tomas udtaler:

Da Winni ringede og fortalte hvilket problem de stod med og om jeg ville hjælpe, havde jeg ikke behov for megen betænkningstid, dog var det vigtigt, at familie og mit firma ville bakke op. Efter en del samtaler og planlægning, fandt vi i fællesskab en løsning.

TMS Dame Elite har de sidste 3 år flyttet sig markant på alle parametre og det er kun i den positive retning og har i den netop afsluttede sæson, lavet det flotteste resultat i mange år. Det skyldes selvfølgelig pigerne, men også lederstaben bag.

Jeg glæder mig meget til, at komme i gang med at arbejde med pigerne både de nye, men også dem jeg har trænet tidligere.

Dameansvarlig for TMS Ringsted, Winni Wollesen udtaler:

Tomas forlod os for 3 år siden med et .på gensyn., det er så kommet nu. Vi har altid i TMS Ringsted, været glade for Tomas og vi ved hvilke kvaliteter han indeholder. Tomas er super dedikeret, vellidt og en rigtig dygtig træner.

Jeg arbejdede sammen med Tomas, sidst han var i klubben og det var en stor fornøjelse. Jeg er sikker på, at vores samarbejde igen bliver rigtig godt.

Tomas har stor erfaring på dame/pigesiden og han har tidligere været en del af talenttrænerteamet i DHF. Her har han blandt andet trænet flere at pigerne i vores nuværende trup. Herudover, er der stadig en lille klan af piger tilbage, fra sidste gang Tomas var tilknyttet dameafdelingen i TMS Ringsted.

Vi glæder os alle til, at komme i gang med at videreudvikle de rigtig dygtige piger, vi har i truppen.

Vi vil i den nærmeste fremtid præsentere pigerne for den kommende sæson og der vil dukke et par nye ansigter op.