fbpx

INDIVIDUEL FYSISK TRÆNING BLIVER ET AF OMDREJNINGSPUNKTERNE PÅ TMS RINGSTED’S KVINDEHOLD

Derfor er det stor fornøjelse at kunne meddele, at der er lavet aftale med Oliver Vallebo som fysisk træner for kvinderne. Fokus bliver først og fremmest individuel – og vægten lægges på kvalitet:

“Vi ønsker at skabe helheder også i den fysiske træning. Den skal kunne relateres til opgaverne for den enkelte spiller – derfor bliver de individuelle programmer tilpasset til spillernes bevægelser afhængig af hvilke pladser, de spiller”, fortæller Oliver Vallebo, som også understreger, at den skadesforebyggende træning vil få et stort fokus.

“Vi kommer til at spille hurtigt og eksplosivt, så derfor er det afgørende, at hele truppen er gearet til at kunne bevæge sig meget og hurtigt i længere tid. Derfor er vi rigtig glade for, at Oliver Vallebo har takket ja til at varetage den fysiske træning. For os har det været afgørende at kunne styrke den grønne tråd i TMS, og da Oliver allerede er træner for vores U19-hold gav det supergod mening at tage ham med ind omkring kvindeholdet”, fortæller holdets træner Kevin Arildtoft Moer og suppleres af eliteformand Jørgen Lagerbon:

“Når vi nu bygger et helt nyt fundament, så er det vigtigt at have øjnene stift rettet på detaljerne. En ting er, at vi er godt i gang med at finde de rigtige spillere, der passer til det spil, vi gerne vil spille og til den træningskultur, der skal gennemsyre TMS Ringsted. Men vi skal også have det rigtige sportslige setup. Og dér passer Oliver som hånd i handske. Han er både dygtig, ærgerrig, nysgerrig og fremfor alt positiv – og det passer perfekt, for det bliver også væsentlige parametre for fremtidens kvindehold her hos os”, slutter han.