fbpx

TMS’ bedste damehold har haft en flot sæson i 1.division, men efter lidt svingende resultater har vi tabt lidt for mange point på det seneste. Derfor var vi inden Bjerringbro-kampen i lørdags toptændte på at hive to point. Tre gode træninger i ugens løb gav de bedste muligheder for netop det.

Bjerringbro kom med selvtillid efter at have vundet to ud af de seneste tre kampe. Denne selvtillid var nem at få øje på i kampens start, og selvom vi egentlig har følelsen af, at vi spiller bedst, er vi bagud 4-6 efter 11 minutter.

Herfra får vi bedre fat defensivt, og lukker fra 7-7 butikken og kommer foran 12-7. Med en scoring i allersidste sekund kan vi også gå til pausen med 15-12. En halvleg vi kan være tilfredse med, og hvor vi defensivt i perioder rammer topniveau.

2. halvleg fører vi med 3-6 mål hele vejen, inden Bjerringbro pludselig reducerer til 28-26 med 1 minut igen. Heldigvis får vi scoret til 29-26, og i sidste sekund kan Sofie Juhl kaste bolden i tomt mål fra egen ende til slutstillingen 30-26.

Der skal lyde ros til vores angrebsspil, og ros til pigerne for at holde hovederne kolde i en hektisk slutfase, hvor kendelserne fra dagens dommerpar til tider var specielle.

Næste opgaver kommer hurtigt, og vi spiller allerede torsdag kl.19.00 i Virum og hjemme søndag d. 5 marts kl.14.00 mod Roskilde Håndbold. Vi håber at se en masse tilskuere til lokalopgøret søndag!

Målscorere for TMS Ringsted: Liza Olsen og Caroline Rasmussen 6 hver, Amanda Dahl 5, Ida Kingo 4, Charlotte Bisser 3, Natascha Wollesen og Trine Mortensen 2 hver, Sofie Alnor og Sofie Juhl 1 hver.