I søndags skulle TMS’ bedste damehold have spillet sjællandsk brag i Virum, men denne kamp måtte flyttes efter et uheld på motorvejen. Alle spillere slap med ømme muskler og er klar til kamp. Denne flytning har givet os 14 dages pause fra kampe, og pigerne er nu sultne efter at komme i kamp igen.

Vi mangler 7 kampe, som vi alle ser som finaler. Horsens og EH Aalborg nærmer sig fra 7. og 8. pladsen. Mens toppen er ved at smutte fra os. Hvis vi vil holde fast i 6.pladsen og holde kontakt til toppen inden kampene mod Roskilde, Hadsten og Ajax er kravet helt klart. Sejre over Bjerringbro FH og Virum SH er en klar nødvendighed, og efter en periode med en masse småskavanker har vi nu alle spillere fit for fight. De småskader, der har været, skal bestemt ikke være en undskyldning, for det har de fleste hold på denne tid af sæsonen.

Vi glæder os til at se en masse tilskuere! Faktisk har vi 3. flest tilskuere til vores kampe, hvis man kigger på gennemsnittet i 1.division! Dette er vi meget stolte af, og vi er kun overgået af Vendsyssel, som er regionens hold i nord, og SønderjyskE som sidste år lå i ligaen. Så klap jer selv på skulderen!

Vi ses i Dansk Kabel TV Arena på lørdag kl. 14.00.

Dennis Jensen
Assisterende træner