Imellem hver sæson skiftes der ud i trupperne rundt om i håndbold Danmark, hvilket også er tilfældet hos TMS Ringsteds damer.

Kamilla Davidsen, stopper efter 5 sæsoner i TMS-trøjen. Hun har været et solidt sidste anker i sin TMS-tid, herudover var hun en holdets mand og var en stor profil i TMS Ringsted.

Vi skylder K en kæmpe tak for sin enorme indsats i de mange sæsoner hun har været i TMS Ringsted.

Tak for kampe K, vi ønsker dig held og lykke med dine nye eventyr, der ligger og venter.

En anden profil I TMS har valgt at prioritere sine studier 100 %.

Derfor stopper Julie Frilund hos TMS Ringsted. I de sæsoner hvor Frilund har været i TMS har hun altid været en bærende kraft på holdet, hvor hendes iscenesættelse af egen og andres evner var et varemærke i hendes spil.

Vi ønsker Frilund go arbejdslyst med studierne og mange tak for din tid i TMS Ringsted

Anne Algren, er en rigtig TMS Ringsted pige, men har nu valgt at hellige sig sine studier fuldt ud. Anne har i mange år slået sine folder ude på venstre fløjen. Vi håber, at du kan undvære håndbolden og ønsker dig alt godt fremover.

Der er endnu en af vores venstre fløje, som stopper, og det er også en helt igennem TMS pige, Diana Fayad også kaldet D, stopper og går all ind på sit arbejde. D’s seneste sæson har været lang for hende, idet hun blev skadet, inden vi kom i gang med netop, afsluttede sæson. D har spillet alle sine håndbold år i TMS og vil blive savnet. Go vind med arbejdet D.

Julie Kjær, som kom til midt i denne sæson, har skabt en masser uro hos vores modstandere, med sit enormt høje niveau på venstre fløj. Kjær har med sin store rutine og erfaring fra aller højeste niveau, virkelig bidraget med en masse til holdet. Nu har Kjær så ”puttet” skoene på hylden og vi ønsker at sige mange tak for hjælpen og held og lykke fremover.

Holdets terrier Emma Dahl stopper også i TMS, kroppen og studierne skal prioriteres og det betyder desværre et stop i TMS

Vi ønske Dahl mange tak for den store indsats og held og lykke.

Mia Rasmussen kom til TMS midt i sæsonen og har med sine erfaring været med til at give os flere muligheder på TMS-holdet. Mia har med sine kompetencer og menneskelige egenskaber gjort en flot forskel i denne korte tid, hun har været i TMS.

Sophia Pedersen kom til TMS, da der brændt mest på, og var med til at sikre, at TMS også havde et 1 divisionshold i den sæson vi lige har afsluttet.

Sophia har altid ydet en fantastisk indsats og er utroligt vellidt i truppen, derfor gør det også ondt at det nu er slut.

Vi vil meget gerne ønske Sophia held og lykke fremover

Martine Andersen, har været i TMS i en enkelt sæson. En sæson som ikke forløb, som vi alle håbede på. Kort før vi skulle i gang, sprang Martine desværre sit korsbånd, hvilket gjorde at hun ikke har været med i netop afsluttede sæson. Vi ønsker held og lykke med det hele og håber du kommer tilbage på håndboldbanen igen.