fbpx

TMS’ bedste damehold i 1. division spillede lørdag eftermiddag en kamp, der skulle definere resten af sæsonen, da topholdet fra SønderjyskE var på besøg. Enten fik vi endegyldigt kontakt til toppen, eller vi blev isoleret i midten og kunne ikke helt slippe nedrykningsspøgelset. Jeg lover, at det er sidste gang, at jeg i et referat nævner nedrykning i forbindelse med os selv.

Kampen starter lidt, som vi forventer med SønderjyskE i teten, men det var vi forberedt på, da holdet fra Sønderjylland altid kommer stærkt ud til kampene. Da der mangler 6-7 minutter af halvlegen, er vi dog under pres, da Sønderjyske slår et lidt for stort hul på 9-13. En god slutspurt sikrer dog, at vi er helt med, og stillingen er 14-15 til udeholdet.

Hele 2. halvleg bølger frem og tilbage, og holdene skiftes til at føre med 1-2 mål. Med under 10 minutter igen slår udeholdet det, der kunne være det afgørende hul til 25-27, og vi er rigtig pressede, men igen viser pigerne fantastisk moral og kommer tilbage til 27-27 med scoring fra Caroline og Bisser. To ufatteligt vigtige mål fra de to venstrehænder. Herfra fører vi 28-27, 29-28 og 30-29, inden forsvaret holder fast til sidst, og jublen kan bryde løs i Dansk Kabel TV Arena!

En utrolig flot skalp, hvor vi slår et hold, som har et set-up, der matcher de fleste ligaklubber, og som har en klar ambition om oprykning til Primo Tours Ligaen.

Til sidst er jeg nødt til at nævne Caroline Rasmussen, som spiller et brag af en kamp med 9 scoringer og fantastisk forsvar overfor SønderjyskEs Camilla Nissen.

Vi er nu med i toppen med 2 point op til 3. pladsen, hvor vi finder Fredericia HK, som vi er bedre end indbyrdes.

Målscorere for TMS Ringsted: Caroline Rasmussen 9, Trine Mortensen, Liza Olsen og Amanda Dahl 4 hver, Charlotte Bisser 3, Sofie Lang og Natascha Wollesen 2 hver, Camilla Larsen og Sofie Holst 1 hver.

Næste opgave for damerne er en udekamp i Aalborg, inden vi tager i mod Vendsyssel Håndbold lørdag den 11. februar kl.14.00. Vi håber at få samme opbakning som til kampen i lørdags! Tak for det!

Dennis Jensen
Assisterende træner