fbpx

TMS’ damer i 1. division var lørdag på tur til Aabenraa Idrætscenter, hvor oprykningskandidaterne fra SønderjyskE ventede. Vi var til kampen undertippede, og vi vidste, at der ventede en rigtig stærk modstander og en larmende kulisse, hvor det er svært at kommunikere med spillerne.

Kampen starter, som vi forventer, med SønderjyskE, der kommer bragende ud i fuld fart. Vi er hele halvlegen 1 til 4 mål bagud, men da vi har snakket om, at det nok ville ske, går vi ikke i panik. En straffekastscoring efter tid gør, at vi går til pausen med minus 2, nemlig 15-13. I pausen snakker vi, om at hvis vi kan holde stand de første 10 minutter, begynder vi at have pumpet SønderjyskE for luft og får en mere jævnbyrdig kamp. Efter nogle minutter er stillingen 17-15, og derfra og til uret siger 60:00, fører ingen af holdene med mere end 1 mål, et sjældent scenarium. der viser, hvor tæt denne kamp var. Det skifter hele tiden mellem, at SønderjyskE fører med 1, og lige pludselig fører vi med 1, et skakspil, der kørte hver angreb. I slutfasen er det meget hektisk, og da vi scorer til 27-28, tror vi på, at vi har sikret os et point. Desværre kommer SønderjyskE på 29-28, og da vi brænder med 15 sekunder igen, er kampen desværre afgjort.

Kampen var en fantastisk reklame for 1. divisions damehåndbold, en flot kulisse, højt tempo og få fejl prægede alle 60 minutter. Skuffelsen var efter kampen enorm, men samtidig kan vi være stolte af vores præstation, som viser, at vi kan bide skeer med ALLE hold i rækken og gøre os forhåbninger om at holde fast i toppen noget tid endnu.

Målscorerer for TMS: Liza Olsen 7, Amanda Dahl og Patricia Szölögi 5 hver, Caroline Rasmussen 4, Trine Mortensen og Sofie Lang 2 hver, Natascha Wollesen og Ida Kingo 1 hver.

Næste kamp er endnu en interessant kamp mellem to af holdene fra toppen. EH Aalborg kommer på besøg i Dansk Kabel TV Arena, og vi håber naturligvis at se en masse tilskuere til kampen, som spilles på lørdag d. 22. oktober kl.14:00.

Dennis Jensen
Assisterende træner