fbpx

TMS-damerne i 1. division havde sæsonens vigtigste og sjoveste kamp søndag i Dansk Kabel TV Arena, da naboerne fra Roskilde kom på besøg. Nærmest alle spillere har et eller andet tilhørsforhold, ligesom Dan Hansen på Roskilde-bænken er tidligere både herre- og dametræner i TMS Ringsted.

Kampen var blot tre dage efter sejren i Virum, så vi havde derfor ingen træninger i mellem kampene.

Så vi var søndag mødt ind lidt tidligere end normalt, hvor den stod på video og let frokost inden den vigtige kamp. Kampen, der både var vigtig pga. statussen som lokalopgør, men også for at holde os i top 6, samt muligheden for at hente holdene på 3, 4 og 5 pladsen.

Vi snakkede inden kampen om, at Roskilde ville komme som lyn og torden, og det fik vi i den grad ret i. 14:30 spillet, og 4-10 på tavlen. Og vi er reelt på vej ud af kampen. Sofie Juhl kommer på mål, og vi ændrer lidt ting offensivt.

Dette virker og med redninger, fight og fint spil kommer vi i halvlegens sidste sekund på 12-12. Stemningen er kæmpe god, og vi har fundet noget højde og fysik defensivt, mens at ”Juhler” i målet har læst skytterne udefra.

I 2. halvleg følges holdene ad mere eller mindre til 21-21, og det har vi det egentlig rigtig godt med. Vores plan har hele tiden været at trykke kontraen i 2 x 30 minutter og dermed køre Roskildes tunge spillere trætte.

Det lykkes med bravour, og med et par kontrascoringer og et langskud af Ida Kingo går vi på 24-21 og er tæt på at punktere kampen.

Den endelige afgørelse kommer 12-målsskytten Trine Mortensen med, da hun med 1:25 igen gør det til 25-22, og det endelige punktum kommer i sidste sekund, da Louise Wendelbo gør det til slutresultatet 26-23. Kæmpe jubel kan bryde ud efter en fantastisk fight. Vi vinder de sidste 45 minutter med 22-13, ganske enkelt imponerende over et klassehold fra Roskilde.

Der kan lyde roser hele vejen rundt, men 12 mål af Trine Mortensen skal nævnes. Ligesom Sofie Juhl står fremragende, og Ida Kingo spiller sæsonens bedste kamp efter en del skadesproblemer.

Tak for opbakningen i Dansk Kabel TV Arena, der virkelig vågnede, da det spidsede til, og bar vores spillere frem af banen. Tak til Roskilde for en fed fight, som stadig blev afviklet i så god en tone det nu kan lade sig gøre i et rivalopgør.

Målscorere for TMS Ringsted: Trine Mortensen 12, Caroline Rasmussen 6, Ida Kingo 5, Louise Wendelbo 2, Natascha Wollesen 1.