fbpx

Lørdag tog TMS damerne den lange tur til Aalborg for at møde rækkens nummer 1, EH Aalborg, som med en sejr kunne sikre oprykning til håndboldligaen i kommende sæson. Så vi vidste, at der ventede os en svær opgave, hvor alle skulle ramme deres topniveau, for at vi kunne være med.

Det var bestemt ikke tilfældet i første halvleg, hvor vi brænder et hav af chancer, laver for mange fejl og er totalt fraværende i vores forsvarsspil, hvor kun Julie Skipper i målet holder et acceptabelt niveau.

16-8 går vi til pause med, og alt synes afgjort, champagne er lagt på køl hos Aalborg, og festen er så småt startet på tilskuerpladserne. ”Den er sgu hjemme” bliver der sagt af en tilskuer på vej til pausen.

I pausen snakker vi om de mange ting, vi har gjort forkert, og aftaler, at vi spiller de første 5-6 minutter på fulde damp med tætpakket forsvar og 7 mod 6 spil i angrebet. Er vi så kommet tættere på, går vi efter point, og ellers går vi tilbage i 6 mod 6. Efter præcis 4 minutter og 43 sekunder har vi vundet 4-0, og EH Aalborg har allerede brugt deres første time-out i halvlegen.

Herefter følger en periode, hvor vi er bagud med 2-3 stykker i lang tid, hvor hjemmeholdet slet ikke kan løse vores 7 mod 6, og Kamilla Davidsen og det nu mere tætte forsvar lukker godt af.

Og pludselig med præcis 11 minutter tilbage kan dagens bedste Charlotte Bisser gøre det til 20-20, og stilheden er larmende i hallen, på trods af at der er næsten fyldt op.

Herefter følger desværre en periode med to skud på stolpen og en tabt overtalsperiode, hvor vi også mangler nogle marginaler, og derfor er stillingen med 7 minutter tilbage 24-20, og kampen er igen afgjort. Men pigerne viser igen fantastisk moral ,og 3½ minut igen er stillingen 25-23, og hjemmeholdet er igen presset. Igen brænder vi lidt for meget, og EH Aalborg kører en 27-23 sejr hjem. En kamp hvor vi skal være pinlige over vores 1. halvleg og rose Aalborg for en tæt på perfekt halvleg. Og samtidig være dybt stolte over vores 2. halvleg, som vi efter 27 minutter havde vundet 15-9. Desværre var det ikke nok til point, og vi ønsker EH Aalborg tillykke med en yderst fortjent oprykning. Nu har vi 14 dage indtil næste kamp, hvor vi håber, I vil bruge lørdag i påsken på at støtte pigerne i Dansk Kabel TV Arena, hvor Hadsten kommer på besøg. Dette foregår lørdag den 31. marts kl.14.00.

Målscorere for TMS Ringsted: Charlotte Bisser 10, Trine Mortensen 5, Cecilie Dalmose 4, Natascha Wollesen og Siw Matras 2 hver.