fbpx

Lørdag den 16. september blændede Dansk Kabel TV Arena for første gang i 2017/18 sæsonen op for 1.divisionshåndbold. For damernes vedkommende gjalt det en kamp mod Bjerringbro FH, som havde holdt Horsens på 21 mål i den første kamp. 24 timer inden kampen meldte vores utroligt stærke stregspiller Liza Olsen, at en blindtarmsbetændelse desværre krævede operation, og at hun derfor ikke kunne spille. En streg i regningen, da netop stregspillet var ét af de steder, hvor vi mente, vi kunne gøre ondt på BFH. Men målet var det samme, nemlig en sejr.

Kampen starter meget tæt, og ingen af holdene fører med mere end to mål på noget tidspunkt, og derfor er det da også helt fair, at holdene går til pausen med 10-10. I pausen snakker vi om to ting. Line Gyldenløve, som er en voldsomt dygtig playmaker for BFH, og vores afslutninger. Spillet har egentlig været okay, men vi brænder alt for meget. I 2. halvleg er vi med 14 min igen, pludselig bagud 16-18, og vi er lidt pressede. Heldigvis får vi herfra godt gang i vores afslutninger, og via 18-18 er vi foran 22-20 og ser ud til at køre sejren hjem. Det gør vi endnu mere, da Siw Matras kan score til 24-22 med under et min igen. Desværre scorer BFH hurtigt, og da vi får fumlet bolden væk til sidst, scorer Bjerringbro desværre til 24-24 i allersidste sekund.

En kamp, hvor vi må sige, at vi manglede Liza i begge ender, men også mangler noget held, vel bedst illustreret ved Emma Navne, som rammer stolperne 5-6 gange på gode skud. Men også en kamp, hvor vi både på og uden for banen mangler den sidste skarphed, noget som vi nu har 14 dage til at arbejde med frem mod to rigtig svære kampe mod Skanderborg og SønderjyskE.

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl 5, Charlotte Bisser, Cecilie Dalmose og Emma Navne 3 hver, Siw Matras, Natascha Wollesen, Trine Mortensen og Sofie Lang 2 hver, Louise Wendelbo og Sofie Juhl 1 hver.