fbpx

TMS Ringsted har afholdt generalforsamling mandag aften. Det har været et særdeles godt år for TMS Ringsted både sportsligt og økonomisk. Herreholdet rykkede som bekendt i Ligaen efter fire sæsoners fravær. Damerne har stabiliseret sig i 1. div. og fået andet holdet op i 2. division, hvor klubbens egne talenter kan udvikles og modnes til mere. Igen i år har Ungdoms- og breddeafdelingen haft en god sæson. Gode sportslige resultater og stigende medlemstal har bl.a. præget sæsonen.

Årets resultat blev et plus på kr. 421.500 med en omsætning på kr. 9 millioner, hvilket er et plus på omsætningen på kr. 200.000 i forhold til sidste sæson. Klubben har nu en samlet egenkapital på kr. 1,1 million, dette giver muligheden for at øge den samlede lønsum i spillertrupperne jf. DHF’s kapitalkrav, selvfølgelig kun hvis klubben samtidig øger klubbens indtægter.

Formand for TMS-Ringsted, Henrik Dudek udtaler:Et rigtig flot og meget tilfredsstillende resultat, ja faktisk det flotteste i TMS Ringsteds 20-årige levetid. TMS Ringsted er skabt ud fra en meget stram økonomisk styring og et højt aktivitetsniveau på sponsorsiden, hvor vi nu har rundet 160 samarbejdspartnere. Resultatet er endnu flottere, set i forhold til de økonomiske udfordringer, vi ser rundt omkring i håndbold Danmark. Det er et kæmpe arbejde at holde en sportsklub på denne størrelse i fortsat fremdrift. Jeg kan kun takke alle de mennesker omkring klubben, som gør det muligt”.