fbpx

Lørdag tog TMS’ bedste damehold den lange tur til Aalborg for at møde det ambitiøse EH Aalborg. En kamp vi vidste ville blive svær, da EH Aalborg havde vundet tre kampe i træk inden denne.

Første halvleg er tæt hele vejen, og ingen af holdene er på noget tidspunkt foran med mere end 2 mål. Vi får dog alligevel sluttet bedst af med en scoring af Caroline Rasmussen og kan gå til pause med en 9-10 føring.

Anden halvleg starter vi som lyn og torden, og kommer foran 10-14. Herfra mangler vi nogle løsninger offensivt og synes vi er meget uheldige defensivt, hvor EH Aalborg har lange angreb og får nogle lidt heldige returbolde.  Pludselig er stillingen 15-15 og kampen er helt åbent igen.

Det er den indtil 20-20 hvor Hanne Frandsen i EH Aalborg målet disker op med nogle gode redninger, og hjemmeholdet kan desværre trække afgørende fra og vi taber den svære udekamp 25-21.

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl og Caroline Rasmussen 6 hver, Trine Mortensen 4, Liza Olsen, Natascha Wollesen 2 hver, Charlotte Bisser 1.

Næste kamp er vi tilbage i Dansk Kabel TV Arena, hvor vi senest slog stærke SønderjyskE. På lørdag tager vi i mod Vendsyssel Håndbold, som på hjemmebane nappede 1 point fra os i den første kamp. Vel mødt i Ringsted kl.14.00 på lørdag.