fbpx

TMS Ringsted har opsagt samarbejdet med Dan Hansen med øjeblikkelig virkning.

Efter en fantastisk start på sæsonen og en 1. halvdel, hvor TMS’ herrer i 1. division lå på en sikker andenplads og inden for målsætningen om en top 3 placering, er holdet i anden halvdel gået spille- og resultatmæssigt helt i stå. Det er blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og 7 nederlag, hvilket gør holdet til et af det mest formsvage hold i anden halvdel af sæsonen.

“Samarbejdet med Dan Hansen opsiges, fordi vi ikke har set en udvikling af holdet igennem sæsonen, og forventningerne til holdet har været langt større end de realiserede resultater,” udtaler formand Henrik Dudek.

Assistenttræner Per Wulff vil overtage ledelsen af holdet resten af sæsonen, hvor der blandt andet skal spilles en pokalkamp mod HC Odense på udebane den 12. april 2016.

“Vi har været glade for Dan Hansen som træner. Først som træner for vores damer i deres første sæson i 1. division, hvor det lykkes Dan Hansen og pigerne i en altid hård første sæson at forblive i 1. division. Derefter har Dan Hansen været med til at bygge et nyt herrehold op efter nedrykningen fra Ligaen i forrige sæson. Den første sæson gik efter planen, men vi må konstatere, at resultaterne i anden sæson og den spillemæssige udvikling ikke har levet op til klubbens forventning, og på denne baggrund har TMS Ringsteds bestyrelse opsagt samarbejdet med Dan Hansen. Vi ønsker Dan Hansen al mulig held og lykke med trænergerningen i fremtiden,” fortæller Henrik Dudek.

Klubbens ledelse vil nu bruge månederne frem mod sommerferien til at finde en ny cheftræner, som vil være klar til opstarten efter sommerferien.