Fra venstre: Claus Vinding, Tomas Laursen, Clara Idling, Lars Gravesen & Sebastian Hedemand

Når TMS Damer skyder sæson 2022/2023 i gang, byder vi velkommen til et meget stærkt team.

Igennem de seneste sæsoner, har vi i TMS Ringsted forsøgt af ændre på set-uppet på dame/pigesiden.

Planen har været at få en god struktur og kultur for mange af vores unge talenter og vi følger planen.

Cheftræner fortsætter

Tomas Laursen, som har stået i spidsen for vores succesrige dame 1. division, forlænger med endnu en sæson. Tomas er et kæmpe aktiv for klubben og han er så dedikeret og engageret i arbejdet omkring damerne, men også omkring arbejdet med at få implementeret vores unge piger ind i elitemiljøet.

Tomas har så mange gode ideer og gennem nuværende sæson, er flere tiltag blevet iværksat.

I en klub som TMS Ringsted, er et godt træningsmiljø i højsæde og i kampen med økonomien, har Tomas formået, at få det helt optimale ud af de ressourcer, der er stillet til rådighed.

De tiltag der er sat i gang, udvides i kommende sæson og vi ved, at vi er på rette spor og vi vil i de kommende år, se resultaterne af dette store arbejde.

Vi er i TMS Ringsted meget glade for, at Tomas fortsat vil tage det store ansvar det er, at fastholde TMS Ringsteds damer i toppen af 1. division.

Claus Vinding fortsætter som assistenttræner

Claus skal i gang med den 3. sæson som dametræner og vi I TMS Ringsted er super glade for, at Claus igen i næste sæson, er at finde sammen med Tomas. Trænerteamet har en super god dynamik og supplerer hinanden godt, med de forskellige kompetencer de har.

Alle der kender Claus ved, at han er et energibundt, en rigtig humørspreder, men han er også kontant og ved hvordan han vil have tingene gjort.

Med disse to på plads, er vi meget forventningsfulde i TMS Ringsted.

Ny træner i dameteamet

I den kommende sæson, har vi lavet aftale med Sebastian Hedemand.

Sebastian er 27 år, bosat i Slagelse og arbejder som folkeskolelærer.

Sebastian har været håndboldtræner i 13 år, primært i Slagelse, men har også haft en enkelt afstikker til Oure, hvor han var omkring U17/19 drengene.

Sebastian har dog primært været træner på pigesiden og senest har han stået i spidsen for Slagelses damer i 3.division. Sebastian er uddannet gennem DHF systemet og fungerer også som talenttræner på pigesiden i HRØ.

Sebastian får ansvaret for vores hold i 3.division/U19, som primært vil bestå af vores meget talentfulde U19 piger suppleret af spillere fra 1. divisionstruppen.

Sebastian skal arbejde tæt sammen med Tomas og Claus og skal være med til at udvikle vores mange unge piger. Sebastians opgave bliver også at udvikle pigerne på det taktiske plan, hvor han kommer til at have fokus på analyser og på at få dette implementeret i den daglige træning. Dette er et område, som vi ser, mangler hos de helt unge, når de bliver senior.

Sebastian udtaler:

”Jeg glæder mig til at blive en del af det stærke setup, der er omkring damerne i TMS Ringsted. Derudover ser jeg frem til, at være en del af et miljø, hvor kvalitet og intensitet i træningerne er i fokus og jeg ser dette skridt, som naturligt i forhold til min videre udvikling.

Jeg ser frem til at blive udfordret og presset til hver træning.”

Vi har, gennem mange lange snakke, fået et rigtig godt indtryk af Sebastian. Vi har fulgt ham på sidelinjen gennem noget tid og synes han passede perfekt til vores team.

Sebastian er dedikeret til håndbolden og det er sådanne trænere vi samler på i TMS Ringsted.

Stort velkommen til Sebastian.

Målmandstræner Lars Gravesen fortsætter også

Vores altid velforberedte og engageret målmandstræner forlænger også aftalen med TMS Ringsted.

Lars har nu gennem flere sæsoner stået for udviklingen af vores målmænd. Det synes vi har været en stor succes.

I nuværende sæson kan vi se, at vi har målmand, der ligger i toppen med hensyn til høj redningsprocent. Det skyldes blandet andet det store fokus vi har i klubben på målmænd, samt den gode forberedelse, der altid er med Lars og pigerne til kampe.

Vi kan alle se, hvordan Lars nyder at arbejde og nørde med vores målmænd.

Vi er derfor rigtig glade for, at Lars vil tage en sæson mere og være med til at flytte målmændene, endnu et skridt, i den rigtige retning.

Holdleder Clara Iding forlænger også aftale

Clara har, efter sit eget karrierestop, efterhånden fundet sig godt tilrette i rollen som holdleder.

Clara er super vigtig for os. Hun udfylder rigtig mange roller og udover det rent praktiske, fungerer hun som bindeled til vores fysioterapeuter ( Clara læser til fysioterapeut ),tilbyder pigerne massage, og ikke mindst, så er hun tæt på pigerne, hvilket vi kan se, er en stor fordel.

Med dette team, går vi sæson 2022/23 i møde med store forventninger. Et team med så mange kompetencer, et så stort engagement, så ved vi, at vi i TMS Ringsted har alle forudsætninger for, at lægge endnu et lag på pigerne.

I den kommende periode vil vi offentliggøre vores aftaler med nuværende såvel nye spillere.