fbpx

Sidste kamp i sæsonen var en speciel en af slagsen, mens vi ”kun” havde vores 6. plads at spille for, havde dagens modstander fra DHG Odense kniven for struben. Nederlag for dem var lig med en nedrykning til 2.division. Vi havde Caroline Rasmussen tilbage efter skade og havde haft en god træningsuge, så pigerne var klar til at få sluttet godt af. Vi vidste, at hvis vi tabte og EH Aalborg vandt, så mistede vi den 6. plads vi internt havde sigtet efter hele sæsonen.

Kampen var også speciel, da cheftræner Tomas Laursen var nødt til at forlade hallen med sygdom en time før kampen. Vi havde dog garderet os , og U16 drengetræner Lasse Krøis var klar til at hjælpe undertegnede. Lasse kender pigerne fra vores ugentlige samtræning med U16 drengene.

Kampen starter bedst for DHG, og vi kommer bagud 2-4, men kæmper os tilbage og er foran 8-6. Alligevel har vi et par ting, vi gerne vil have styr på, og tager derfor en time-out. Kampen går stille og roligt til pause, hvor vi fører 13-10. Super mange gode ting, og vi snakkede i pausen om, at hvis vi kunne bevare roen, ville der gå panik i DHG grundet deres pres fra kampens udfald. DHG overrasker lidt fra starten af 2. halvleg med et 4-2 forsvar, som vi ikke rigtig kan løse, og dette gør, at vi tager time-out og går i 7 mod 6 spil. Dette løser DHG aldrig, vi får stabiliseret forsvaret, og fra 16-15 går vi på 26-18, og kampen er afgjort. Herfra bytter holdene lidt mål, og vi vinder 32-25.

En dejlig afslutning på en flot sæson, hvor vi henter 29 point. Vi holder nu et par ugers pause, inden vi træner hen imod næste sæson og pokalkamp mod Roskilde Håndbold d. 15. juni.

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl 6, Charlotte Bisser 5, Caroline Rasmussen, Sofie Lang, Sofie Alnor og Liza Olsen 4 hver, Sofie Holst og Natascha Wollesen 2 hver, Cecilie Larsson 1.