fbpx

Lørdag den 28. oktober skulle damerne spille en udekamp i Århus. Modstanderen var AGF, som nok mest er kendt for at være et galehus i fodbold. Men deres damehold i håndbold er faktisk et ganske udmærket hold. Specielt på hjemmebane, hvor holdet har vundet 2 ud af 3 kampe og har spillet op med topholdet fra Hadsten. Første halvleg spiller vi det bedste angrebshåndbold i sæsonen og spiller os til mange gode chancer. Desværre halter forsvaret, og stillingen er derfor 13-13 ved pausen. Vi synes egentlig, vi har gjort rigtig meget rigtigt i angrebet, men har brændt lidt for meget. Dette billede fortsætter desværre i 2. halvleg, blandt andet brænder vi i kampen 4 ud af 5 straffekast! Helt uhørt! Lige pludselig er vi bagud 20-18, dette med under 12 minutter igen. Her får vi tætnet forsvaret lidt, og Kamilla Davidsen lukker totalt af i målet. Samtidig virker det som om, at AGF løber lidt tør for kræfter, da de har spillet med de samme spillere i mange minutter.

Vi vinder heldigvis de sidste 11 minutter med 6-1, og da Kamilla redder straffe med 1 minut igen ved 21-23, er kampen afgjort. En kanon arbejdssejr, hvor forsvaret aldrig fandt melodien, og for mange chancer blev brændt, men vi vinder stadig en sejr på en svær udebane i Jylland.

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl 8, Natascha Wollesen 4, Trine Mortensen, Emma Navne og Louise Wendelbo 3 hver, Siw Matras, Sofie Lang og Charlotte Bisser 1 hver.

Nu venter årets måske sjoveste kamp, da ærkerivalerne fra Roskilde Håndbold kigger forbi! Et dobbeltarrangement, hvor herrerne tager i mod Lemvig-Thyborøn. To vigtige kampe! Damerne spiller kl.14.00, mens herrerne spiller kl.16.00.