fbpx

TMS Ringsted Dame Elite har deres U19-pige trænerteam på plads for sæsonen 2021-2022. Tanken bag, er at skabe en rød tråd fra ungdomshold op til elite/1. divisions kvinder for at sikre sig de bedste udviklingsmuligheder samt træningsforhold for årgangen.

Det bliver Bjørn Hansen, Katrine Mørk Jørgensen og Lars Graversen der skal træne U19 pigerne.

Bjørn er 34 år og kommer fra et trænerjob i Dalby. Tidligere har Bjørn været træner i Køge og Jersie samt HRØ-talent træner på drengesiden. Katrine skal være assistent, og hun kender Bjørn fra deres fælles tid i Køge. Katrine har tidligere været træner i Hvidovre.

Lars Graversen er et kendt ansigt i TMS, da han i en længere periode har stået for målmandstræningen i TMS-Ungdom samt 1. div. Damerne. Lars bliver ansvarlig for målmandstræningen på pigesiden fra U13 og op til Dame Senior. U19 pigerne vil indgå i et tæt samarbejde med vores dame 1. div. trup, herunder med fællestræning. Der vil i sæsonen 2021-2022 blive arbejdet videre med TMS elite koncept fra indeværende sæson, med tæt sparring fra U15P – Dame senior. Dennis Hønholt vil fortsætte sit gode arbejde som pige-koordinator.

Bjørn og Katrine udtaler:

”Vi glæder os meget til det forestående trænereventyr i TMS Ringsted. Det bliver enormt spændende at arbejde med spillertruppen, som vi ser stort potentiale i. Samtidig bliver det interessant at blive en del af en klub, der er i udvikling og som er bygget op omkring en god håndboldkultur.

Vi er sikre på, at vi får en rigtig god sæson, og ser frem til at trække i den grønne trøje.”

”I TMS Ringsted Dame Elite glæder vi os meget over, at det er lykkes at hente Bjørn og Katrine til klubben, og vi er ikke i tvivl om, at de kan være med til at udvikle spillerne og klubben i den rigtige retning,” udtaler Dennis Hønholt.