Bagholdet

Erhvervs- og sponsornetværket bag TMS Ringsted hedder BAGHOLDET.

BAGHOLDET er et professionelt erhvervsnetværk for forretningsfolk med ét formål, nemlig at skabe forretning og netværk mellem erhvervsfolk på Sjælland.

BAGHOLDET mødes 20 gange om året hver anden tirsdag morgen kl. 07:30 – 09:00 på Cafe Royal, Ringsted Sportcenter, Tværalle 8, 4100 Ringsted

Udover de 20 årlige møder vil der blive inviteret til andre netværksarrangementer bl.a. i forbindelse med TMS Ringsteds førsteholds hjemmekampe.

BAGHOLDET har en størrelse på ca. 60 aktive erhvervsfolk, der er ikke brancheeksklusivitet. Der vil være mulighed for, at deltage som gæst uden beregning op til 2 gange pr. gæst inden en evt. indmelding.

 

Lotte udtaler:

Hvorfor er du med i netværket?
Jeg meldte mig ind fordi jeg skulle bruge praktikpladser til mine elever, og nu hvor vi mangler elever, har jeg brug for samarbejdspartnere, som kan udbrede kendskabet og hjælpe med, at finde elever til erhvervsuddannelserne.

Hvad får du ud af at være med i netværket?
Jeg har siddet i bagholdet i 6 år, og har udviklet nogle gode og tætte relationer. Disse betyder rigtig meget i min kontakt med erhvervslivet og mit arbejde, og har i høj grad også givet nogle personlige relationer, som jeg bruger til sparring og skæg og ballade.

Susanne udtaler:

Hvorfor er du med i netværket?
Jeg er med i bagholdets netværk, da jeg synes, et lokalt netværk ville være godt for mig. Både pga. de gode personlige relationer man får, og selvfølgelig på sigt også på det forretningsmæssige plan. Jeg synes det er vigtigt, at man hele tiden udvider sit netværk. Derudover kan jeg også godt lide tanken om at være med til at støtte en lokal sport. Jeg har altid selv dyrket sport, så det faldt ret naturligt for mig, at det skulle være TMS Bagholdet.

Hvad får du ud af at være med i netværket?
Man kan altid få et godt råd eller 2 fra andre i netværket. Ideer til forretninger man kan udforske eller produkter, der ville være en god idé at tage med i ens portefølje. Der er altid nogen, der kender en eller anden, som kan hjælpe én videre eller svare på et spørgsmål.

Derudover giver det, at være med i sådan et netværk også, at jeg udfordres på spørgsmål om min virksomhed. Det er en god ting, at skulle svare eller fortælle om sin virksomhed mange

Carsten udtaler:

Hvorfor er du med i netværket?
Jeg er med i TMS Ringsted bagholdet for, at lære nye mennesker at kende, samt for at høre hvordan andre driver deres virksomheder, så man kan få den viden og kan være med til at løfte og hjælpe hinandens virksomheder.

Hvad får du ud af at være med i netværket?
Jeg har mødt en masse nye mennesker, som jeg nok ikke vil have mødt, hvis jeg ikke var med i bagholdet.
Jeg har også fået lidt nye kunder gennem netværket, men ting tager tid og det tror jeg gælder for alle i netværket.

Lars Nila Nielsen, ansvarlig for sponsorudvalget udtaler

Som virksomhedsleder, har Bagholdet givet mig en personlig udvikling, i form af at blive bedre til at stå frem blandt mange. Er blevet bedre til at være mere præcis med det budskab jeg har skulle udbrede, og jeg har fået mange gode bekendtskaber. Disse kan jeg også sparre med i forskellige situationer udenfor møderne.

Medlemskab af BAGHOLDET indebærer følgende

• Morgenbuffet til alle 20 netværksmøder
• Adgangskort (ståplads) til alle herrernes hjemmekampe inkl. forfriskning i pausen og Billetbank på i alt 8 billetter (ståpladser), således der er mulighed for at invitere gæster med
• Logo på sponsortavlen i forhallen

Hvad koster det?

Årligt medlemsgebyr for BAGHOLDET er 14.000 kr. pr. deltager + moms.
Beløbet dækker alle udgifter i forbindelse med møder.
Samarbejdspartnere i TMS Ringsted med sponsorater på min. 22.000 kr. + moms kan deltage i BAGHOLDET uden beregning, dog skal der betales 5.000 kr. + moms for diverse driftsomkostninger.
TMS Bagholdet fakturerer kontingent ved indmeldelse.
Betalingsbetingelserne er netto kontant fra fakturadato. Ved forsinket betaling beregnes renter i overensstemmelse med rentelovens bestemmelser.

Yderligere info

For spørgsmål eller yderligere information kontaktes TMS Sponsorudvalg ved Lars Nila Nielsen 57 61 79 13 / lars@7-9-13.net