fbpx

Byd velkommen til Stiven Larsen.

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har lavet en aftale med ny assistent træner på 1 division dame. Valget er faldet på  Stiven Larsen, der  kommer fra et job som 2. division dame træner i Ajax København.

Dan Hansen udtaler:
Jeg kender Stiven fra min tid i Ajax som en arbejdsom og dedikeret træner. Han brænder for talentudvikling, og har altid det hele menneske med i arbejdet med spillerne.
Stivens opgave bliver ikke kun at skulle være en del af 1. div. dameholdet, han vil også skulle løfte U17, U19 og 2. divisionskvinder sammen med de respektive trænere. Så vi kan få en klar grøn tråd i den måde, vi arbejder på.

Stiven udtaler:
Da muligheden for et samarbejde med TMS Ringsted opstod, var jeg ikke i tvivl. Jeg har i flere år haft et godt forhold til TMS Ringsted, og har igennem tiden kunne betragte klubbens positive udvikling. Jeg ser frem til at være en del af TMS Ringsted og til rollen som assistenttræner for 1 div damerne. Jeg ser desuden frem til et tæt og udviklende samarbejde mellem senior- og ungdomsholdene.

Stiven har tidligere været træner i Ajax København, hvor han har trænet U15P – U19P – 2. og 3. div. Damer.

Vi vil inden for en rum tid kunne præsentere den nye Cheftræner, der sammen med Stiven skal løfte TMS Dame afd. til det næste step. Dan Hansen vil i næste sæson fortsætte sit virke som Sportschef for TMS Ringsted 1. division Kvinder.