fbpx

Vi er glade for at få tilført 22 årige Alberte Andrea Kristensen til holdet på en 2-årig kontrakt.

Alberte er en stærk stregspiller, der har spillet i SønderjyskE, inden hun denne sæson har spillet for svenske BK Heid. Alberte er oprindeligt fra Otterup på Fyn, hvor hun også har spillet sine første år i Otterup HK, derefter har hun spillet i både DHG og Odense. Vi glæder os til at se Alberte udvikle sig i TMS.

Tomas udtaler:
Jeg har haft Alberte til diverse talent træninger. Jeg mødte hende første gang som spiller, da hun spillede i SønderjyskE, hvor jeg lagde mærke til hendes store fysik og markante screeninger. Der er ingen tvivl om, at Alberte kan med sin fysik gavne vores defensiv, og hende markante screeninger kan bidrage i begge ender. Jeg ser frem til at arbejde med hende.

Alberte udtaler:
Jeg valgte TMS da deres ambitioner matcher mine egne. Deres træningsmiljø har jeg fået et rigtig godt indtryk af. Jeg ser frem til at komme tilbage til dansk håndbold. Jeg tror på at det er et sted, jeg kan komme hen og udvikle mig som håndboldspiller og ligge lag på. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet og møde alle rundt om i klubben.