fbpx

Vi er glade for at have forlænget med Anne-Cathrine Lundbye og Natascha Wollesen for endnu en sæson.

AC har vist, hvor vigtig hun er for holdet. 120 mål har hun lavet indtil nu, og hun er som venstre back ikke én, man kommer udenom, og hun har været med til, at vi ligger så fint i tabellen. Vi glæder os til at se, om vi kan ligge flere lag på AC’s spil, så hun bliver en mere komplet spiller. Hendes erfaring gør hende til en vigtig del af vores udvikling af holdet, og hun er en som de unge kan lære af.

AC udtaler:

Jeg er virkelig glad for at have forlænget min aftale med TMS et år mere. Vi har et godt sammenhold og et rigtig godt træningsmiljø. Jeg glæder mig derfor til at fortsætte i et godt miljø og være et sted, hvor jeg trives og har det godt – både på, men også uden for banen. Klubbens setup og trænere skaber gode rammer for, at jeg kan fortsætte min udvikling, og vi som hold kan etablere os som et af topholdene i 1. division.

Natascha har efter en flot og endnu ikke afsluttet sæson, vist sit store værd, det gælder både i træninglokalet, udenfor banen og ikke mindst i kampene. Hun er et forbillede for vores unge spillere, og med hendes mange år i 1. division samt liga er hendes erfaringer vigtige i opbygningen af et ungt hold. Vi glæder os til at om, vi kan lægge endnu flere lag på hendes spil og samarbejdet omkring holdet

Tas udtaler:

Jeg har valgt at forlænge min aftale med TMS Ringsted for sæsonen 23/24, idet jeg først og fremmest er rigtig glad for at være i klubben og på holdet. Klubben tilbyder helt optimale rammer for min personlige udvikling. Jeg får lov til at udfolde mig og træne hårdt, hvilket bliver værdsat, og det sætter jeg stor pris på. Jeg kan godt lide atmosfæren i hallen og den store opbakning, der er til holdet og klubben, Derudover tror jeg meget på, at vi som hold kan rykke os endnu mere i den kommende sæson. Jeg ser meget frem til en ny sæson i den grønne trøje, og jeg glæder mig til at se jer allesammen i hallerne! Jeg har spillet 17 sæsoner i alt for klubben, hvor jeg nu er i gang med min trejde efter jeg vendte hjem fra det nordjyske

Vi glæder os meget til at følge AC og Tas i 2023/24 sæsonen