fbpx

To meget forskellige halvlege gav sejr på 26-25 for damerne! Da uret i Lyngby-hallerne stod på 15.00, kunne man godt tro, at man var inde og se en floorballkamp denne lørdag. 3-2 stod der på tavlen, og her var 2 af de 5 mål lavet på straffekast, så det var bestemt ikke en køn affære i denne periode. Forsvaret og Kamilla Davidsen i målet gør det fremragende, og da vi får bedre og bedre fat, kan vi gå til pause med føring på 9-10.

I pausen har vi fokus på vores angrebsspil, men også det faktum, at vi fører og har vundet det sidste kvarter med 8-6. Men måske vi havde haft for meget fokus på det offensive, for målene hagler ind i 2. halvleg. Vi får en drømmestart og kommer foran 11-15, og er også foran 14-18, og kampen har chance for at blive afgjort. I den kommende periode synes vi, at dommerne er lidt hårde ved os, blandt andet med to udvisninger. Stillingen er pludselig 19-19, og kampen er pludselig pivåben.

Holdene følges ad til 22-22, inden vi slår et hul til 22-24, og den føring holder vi resten af vejen, og kan hæve armene og juble over en 26-25 sejr! To meget forskellige halvlege med super forsvar og målmandsspil i første halvleg, og super angrebsspil i 2. halvleg. Samtidig kan vi tage med fra kampen, at vi spiller super overtalspil og vinder alle vores overtalsperioder.

Næste kamp er på lørdag den 16. september, hvor Bjerringbro FH kigger forbi kl.14.00. Efter denne kamp spiller herrerne mod Skive fH. Så nap en lørdag i Dansk Kabel TV Arena.

Målscorere for TMS Ringsted: Liza Olsen 7, Charlotte Bisser 5, Trine Mortensen 4, Natascha Wollesen 3, Siw Matras 2, Amanda Dahl og Sofie Lang 1 hver.