fbpx

En svær udekamp ventede damerne, da de satte sig i bussen til Hadsten kl. 8.00 lørdag morgen. Hadsten blev sidste år nummer 2 i 1. division og spillede derfor kval-kampe til ligaen.

Holdet er kun blevet bedre i år, og har flere store profiler. Den måske største af dem Malene Mogensen, var dog ikke at finde på holdkortet lørdag. En lidt svær situation, da vi havde forberedt os rigtig meget på netop hende. Hele 1. halvleg er tæt, og holdene følges ad til 9-9, inden Hadsten gør det til 12-10 lige inden pausen. Vi er primært med pga. vores gode kontrafase, da vi har svært ved at lave mål i det stationære angrebsspil.

Denne trend fortsætter i 2. halvleg, og da Hadsten får gang i angrebet, er vi pludselig bagud 18-13 med 18 minutter igen. Og ikke meget tyder på, at vi skal have noget som helst med hjem. Sofie Juhl havde egentlig stået en fin kamp, men da vi følte, at hun var lidt på vej ud af kampen, og vi ville prøve noget nyt, så vi skifter Julie Skipper ind og går samtidig i 7 mod 6 spil. Dette viste sig at være en rigtig god ide!

Vi laver 10 mål på 18 minutter, og Julie har flere store redninger, og derfor fører vi pludselig 22-23 med 2 minutter igen. Med 1 minut igen brænder vi desværre en 100 % chance, og Hadsten udligner på et straffekast, som også gav en udvisning. Derfor spiller vi lidt safe og spiller det sidste angreb 5 mod 6, og den sidste skudchance går desværre forbi mål.

Alt i alt kan vi ikke tillade os at klage over 1 point på en vanvittig svær udebane, men når man selv har chancen for at afgøre det, kan vi godt ærgre os. Nu har vi en lille pause, inden Gudme venter i den sidste kamp i 2017 den 16. december på udebane.

Målscorere for TMS: Amanda Dahl 6, Charlotte Bisser 5, Trine Mortensen 4, Emma Navne og Liza Olsen 2 hver, Natascha Wollesen, Sofie Lang, Cecilie Dalmose og Louise Wendelbo 1 hver.